Go Back   Mosets Community > Mosets Tree 3.x > Discussions, Troubleshooting & Problems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-28-2013, 11:33 PM
oliviersouvignon oliviersouvignon is offline
Mosets'd
 
Join Date: Jan 2013
Location: France
Posts: 11
Default problem with display telephonecore textarea

Hi

My telephonecore textarea is not look like the others textarea. (see image)

Any idea ?

Regards
Attached Images
File Type: gif sample.gif (2.3 KB, 7 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 01-29-2013, 09:32 PM
oliviersouvignon oliviersouvignon is offline
Mosets'd
 
Join Date: Jan 2013
Location: France
Posts: 11
Default

I think that the problem come from this file:
administrator/components/com_mtree/filetypes/coretelephone/coretelephone.php

coz if I change the code with the corefax.php, it's ok.

Any idea ?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Frontpage problem to display contents lienok Mosets & Joomla 0 02-17-2007 03:42 PM


All times are GMT +8. The time now is 04:45 AM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.