Go Back   Mosets Community > Mosets Tree 3.x > Discussions, Troubleshooting & Problems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-28-2013, 07:55 PM
danielmauch danielmauch is offline
Mosets'd
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 121
Default 3.5 backend

I cannot access my backend mtree page any more.. it is now "white"
Reply With Quote
  #2  
Old 09-28-2013, 10:31 PM
midhatbecar midhatbecar is offline
Mosets'd
 
Join Date: Apr 2012
Location: Sarajevo, B&H
Posts: 264
Default

Mine is ok, but Mosets Kinabalu template not work on joomla 3
Reply With Quote
  #3  
Old 09-29-2013, 12:58 PM
dknight dknight is offline
Mosets Team - Lead Developer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 26,468
Default

Please make sure you are running MT 3.5 on Joomla 3.1.
__________________
Lee
Lead Developer
Mosets.com - Quality Joomla! Solutions
Reply With Quote
  #4  
Old 09-29-2013, 12:59 PM
dknight dknight is offline
Mosets Team - Lead Developer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 26,468
Default

@midhatbecar. Indeed - kinabalu site template is not compatible with Joomla 3 at the moment.
__________________
Lee
Lead Developer
Mosets.com - Quality Joomla! Solutions
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error 406 when add listing in backend midhatbecar Discussions, Troubleshooting & Problems 8 05-19-2014 02:37 PM


All times are GMT +8. The time now is 03:06 AM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.