Go Back   Mosets Community > Archives > Mosets Tree 2.2 > Discussions, Troubleshooting & Problems

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-09-2013, 07:26 AM
margaritissotiris margaritissotiris is offline
Mosets'd
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 109
Default Search form with 2 fields (what & Where) and autocomplete

This is my new search form for mosets tree. It has 2 fields kategories and location with autocomplete (in location field at the moment)

You can view it at http://gr-guide.com

Waiting for your comments.
  #2  
Old 12-14-2014, 08:49 AM
josebermudezgonzal josebermudezgonzal is offline
Mosets'd
 
Join Date: Dec 2014
Location: Colombia
Posts: 20
Default

Muy bueno. También me parece genial el sistema de mapas que colocaste en los resultados de búsqueda, quisiera implementarlo. Podrías decirme como colocaste los mapas en los resultados de búsqueda y como personalizaste los iconos del mapa.
PD: Estupenda pagina.

Very good. I also find great system maps you placed on search results, I would implement it. You could tell me how you placed the maps in search results as you change the map icons.
PS: Great page
  #3  
Old 12-15-2014, 04:53 AM
josebermudezgonzal josebermudezgonzal is offline
Mosets'd
 
Join Date: Dec 2014
Location: Colombia
Posts: 20
Default

URGENT PLEASE HELP, I HAVE TO GIVE THIS PROJECT
I need to add an additional module to form simple search to indicate the city in which I require to do the search field.
Currently only allows placing the category (where you can specify parent category) than the search field. But I need to be the city field and no category or categories would have to do for each city and would not be practical.
Attached is a picture of how I have so far but I want it with golf, not category.
I see you have something similar. what I want is that the user can select the city in which you wish to search, to select your city from a dropdown list aporvechando the City field.

POR FAVOR AYUDA URGENTE, TENGO QUE ENTREGAR ESTE PROYECTO
necesito agregar un campo adicional al formulario del modulo de búsqueda simple para poder indicar la ciudad en la cual requiero hacer la búsqueda.
Actualmente solo permite colocar la categoría (donde se puede indicar categoría padre) aparte del campo de búsqueda. Pero requiero que sea el campo ciudad y no categoría o tendría que hacer categorías por cada ciudad y no seria practico.
Adjunto una imagen de como lo tengo hasta ahora pero deseo que sea con campo, no con categoría.
Veo que tienes algo similar. lo que busco es que el usuario pueda seleccionar la ciudad en la cual desea hacer su búsqueda, que seleccione la ciudad de una lista desplegable aporvechando el campo Ciudad.

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:54 AM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.