Go Back   Mosets Community > Archives > Mosets Tree 2.2 > Discussions, Troubleshooting & Problems

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-06-2011, 02:11 PM
tradewise tradewise is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Hervey Bay Qld Australia
Posts: 576
Default Search Listing By ID Module Now Available

Search Listing By ID Module Now Available Updated for Mtree 2.20+ on Joomla 1.6.1+

Over the past few years here Mosets forums there's been several requests to be able to search listings by ID, well good news .... the wait is over simply by installing this new module.

The Search Listing By ID module enables users to search a listing title by ID number and then if a result is found they can optionally view details of that listing in Mosets Tree. The module is a modification of the original mod_mt_search written by Mosets and adds a secondary Ajax driven ID search layer.

If the added Ajax form finds a valid result it displays the Listing Tile and a get details button for a detailed search of the returned name. If the ID does not match the Ajax Form returns a Try again Message, the search field also checks for a numeric value and if not found returns an error message.

A working demo can be seen on the PaymentsPlus Demo site.

More Details here


Regards to all - Steve
Developer of PaymentsPlus

Message to Lee.... Can we also make this a sticky???
  #2  
Old 12-31-2012, 09:03 AM
tradewise tradewise is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Hervey Bay Qld Australia
Posts: 576
Default

Updated: 31 December 2012 - Removed Signature generated by javascript to comply with Joomla! GPL licencing requirements. Tested on Mtree 2.5.6 and Mtree 3.0.0+

Message to Lee.... Can we also make this a sticky??? .....again?
  #3  
Old 12-15-2014, 03:22 PM
josebermudezgonzal josebermudezgonzal is offline
Mosets'd
 
Join Date: Dec 2014
Location: Colombia
Posts: 20
Default

I need to add an additional module to form simple search to indicate the city in which I require to do the search field .
Currently only allows placing the category (where you can specify parent category ) than the search field. But I need to be the city field and no category or categories would have to do for each city and would not be practical.
Attached is a picture of how I have so far but I want it with golf , not category.

POR FAVOR AYUDA URGENTE, TENGO QUE ENTREGAR ESTE PROYECTO
necesito agregar un campo adicional al formulario del modulo de búsqueda simple para poder indicar la ciudad en la cual requiero hacer la búsqueda.
Actualmente solo permite colocar la categoría (donde se puede indicar categoría padre) aparte del campo de búsqueda. Pero requiero que sea el campo ciudad y no categoría o tendría que hacer categorías por cada ciudad y no seria practico.
Adjunto una imagen de como lo tengo hasta ahora pero deseo que sea con campo, no con categoría.
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:13 AM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.