Go Back   Mosets Community > Archives > Mosets Hot Property 1.0 > Discussions, Troubleshooting and Problems

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-12-2009, 08:44 AM
stevenlayers stevenlayers is offline
Mosets'd
 
Join Date: Jan 2009
Location: Anchorage, Alaska
Posts: 9
Exclamation New properties will not publish immediately

I am having issues with Hot Property v.1.0.0b4. When I create a new property, publish and feature it, it will not actually publish till the next day. The creation and the publish dates are the same by default when you create the property listing. If I go in and change the publish date to the day prior (day before the create date ), then it will immediately show up on the front-end of the site. For some reason, it seems that the property cannot be published on the same day as the created date.

Is there any way that I can fix this, so that I do not have to change my publish date every time I make a change?

I looked through the discussion boards for an answer, but I have come up short. I noticed that there is a way to change it to auto publish by changing the deafult value of "published" to "1". This unfortunately did not fix my issue.

Any help on this matter would be greatly appreciated. Thanks.

-Steven
  #2  
Old 06-12-2009, 05:32 PM
dknight dknight is online now
Mosets Team - Lead Developer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 26,213
Default

Hi Steven,

Please open a thread in Priority Support Forum with reference to this thread, URL to your site and temp. login to the back-end. I'll take a closer look at this.
__________________
Lee
Lead Developer
Mosets.com - Quality Joomla! Solutions
  #3  
Old 08-21-2010, 01:21 AM
robertamatera robertamatera is offline
Mosets'd
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 5
Default Property not publishing

dknight

I'm having the same issue, but would like the solution posted here instead of the private forum so others having the same issue can find the solution and work through it more quickly.

Thanks,
Roberta
  #4  
Old 01-07-2011, 08:07 PM
thesekiman thesekiman is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 10
Default

I'm using 1.0.b4 as well, has this issue been fixed in latest HP release? I'm planing on upgrade
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Featured" duplicate properties show on front page ssnobben Discussions, Troubleshooting and Problems 3 02-26-2009 05:27 AM


All times are GMT +8. The time now is 12:42 PM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.