Go Back   Mosets Community > Mosets Tree 3.x > Discussions, Troubleshooting & Problems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-02-2018, 05:20 AM
williamyoungblood1 williamyoungblood1 is offline
Mosets'd
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 42
Default Tag links not working as expected.

I'm working on a proof of concept for an upcoming site redesign. Part of this is investigating how tags work.

The short answer, they don't.

I've got a fresh install of Joomla and Mosets, both latest versions as of this writing. The only changes I've made to the Mosets configuration out of the box were removing the sample content categories and listings and turning off all of the custom fields besides names, description and tags.

Clicking on a tag in the listing results in showing all the listings, even with the Mosets - Search plugin on. Obviously, this is not expected nor desired behavior. I'm at a loss as to why this is happening, but you can see the behavior for yourself here: the test site.

Click on any of the listings then click a tag to see what I am talking about.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-05-2018, 04:22 AM
williamyoungblood1 williamyoungblood1 is offline
Mosets'd
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 42
Default

I guess no one else is experiencing this issue?

No error messages, so I'm not sure what's going on.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Links from category page not working li_gordon Discussions, Troubleshooting & Problems 0 04-03-2016 03:12 AM


All times are GMT +8. The time now is 09:36 PM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.