Go Back   Mosets Community > Mosets Tree 3.x > Discussions, Troubleshooting & Problems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-21-2016, 03:43 PM
ismaelhaider ismaelhaider is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9
Default Buying Moset Tree

Hello,

I want to buy Moset Tree, But I have some question, Can I install Moset tree on multiple Domain ?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 06-21-2016, 06:21 PM
dknight dknight is offline
Mosets Team - Lead Developer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 26,484
Default

Hello,

Yes - you can install MT on multiple domains. However our support is only available to one registered website per subscription.
__________________
Lee
Lead Developer
Mosets.com - Quality Joomla! Solutions
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Integrating Moset Tree & JMarket saheralsous Discussions, Troubleshooting & Problems 0 10-04-2013 03:18 AM
Linking to Moset Tree Categories ashdhr Mosets & Joomla 1 01-05-2010 07:54 PM


All times are GMT +8. The time now is 10:16 PM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.