Go Back   Mosets Community > Archives > Mosets Tree 2.2 > Discussions, Troubleshooting & Problems

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-31-2011, 03:09 PM
alexlim alexlim is offline
Mosets'd
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 12
Smile Change URL structure

Good day. Currently the listing url is below:

http://domain-name/cat/sub-cat/listing-name

due to we may be need to change the category structure so we do not like to display category in url.

we hope to change it to only

http://domain-name/listing-name

Thank you
  #2  
Old 11-01-2011, 02:27 AM
Stijn's Avatar
Stijn Stijn is offline
Mosets'd
 
Join Date: Oct 2006
Location: The Netherlands
Posts: 253
Default

Would also like this, but I would like to have the listing ID after the Listing Name (some listings have the same name)

So like this: http://domain-name/listing-name/ID#

How to set this?
__________________
www.trouwportaal.nl
Joomla 2.5.x and Mosets Tree 3.0.x
  #3  
Old 11-01-2011, 08:11 AM
alexlim alexlim is offline
Mosets'd
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 12
Default

Any answer?
  #4  
Old 11-01-2011, 12:54 PM
dknight dknight is offline
Mosets Team - Lead Developer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 26,743
Default

Hi guys,

Both are not possible with the default core SEF URL support in MT. the "directory/cat/sub-cat/" is required by Joomla and Mosets Tree to determine where a listing is coming from and use this information to correctly load the correct listing for display.
__________________
Lee
Lead Developer
Mosets.com - Quality Joomla! Solutions
  #5  
Old 11-21-2011, 04:30 PM
dimitridevleeschau dimitridevleeschau is offline
Mosets'd
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 19
Default

I think he can use the sh404SEF component to change the URLs...
  #6  
Old 02-27-2012, 10:38 PM
petercralen
Guest
 
Posts: n/a
Done only directory

Quote:
Originally Posted by alexlim View Post
Good day. Currently the listing url is below:

http://domain-name/cat/sub-cat/listing-name

due to we may be need to change the category structure so we do not like to display category in url.

we hope to change it to only

http://domain-name/listing-name

Thank you
Hi that link is possible, if your listing is in directory, not in category.
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mod_hp_properties missing Horizontal landlordslink Discussions, Troubleshooting and Problems 28 11-01-2010 06:31 PM


All times are GMT +8. The time now is 12:59 AM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.