Go Back   Mosets Community > Archives > Mosets Hot Property 1.0 > Discussions, Troubleshooting and Problems

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-27-2009, 05:35 AM
grafixpro's Avatar
grafixpro grafixpro is offline
Mosets'd
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 48
Default agent detail & enquiry form missing...

For some reason my agent details and enquiry form are not showing at the bottom of the property pages. I'm using HP 1.0 beta 4 in joomla 1.5.9

The call for them seems to be in the ...home>property>temp>default.php file, but nothing shows up on the property details page. Any clue why that would be the case.
  #2  
Old 02-27-2009, 06:35 AM
Roland Deschain Roland Deschain is offline
Mosets'd
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 114
Default

If possible please provide a url to the problem mate.

Cheers
__________________
Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Arthur C. Clarke
  #3  
Old 02-27-2009, 01:08 PM
dknight dknight is offline
Mosets Team - Lead Developer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 26,469
Default

Look in Hot Property > Configuration > 'Properties' tab

Make sure Show Agent and Show Enquiry are set to Yes
__________________
Lee
Lead Developer
Mosets.com - Quality Joomla! Solutions
  #4  
Old 02-27-2009, 10:26 PM
grafixpro's Avatar
grafixpro grafixpro is offline
Mosets'd
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 48
Default

Thanks for the response. I do have the Show Agent and Show Enquiry enabled.

Here's my temporary URL:

EDITED

I will be more than happy to set someone up as an admin if needed.

Last edited by grafixpro; 05-05-2009 at 10:45 PM. Reason: Update
  #5  
Old 03-01-2009, 05:03 AM
lukoradovi lukoradovi is offline
Mosets'd
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
Default grafixpro photo slider

hi grafixpro,

can You please provide to me some details about photo slider ?

this is Your custom modification or ?

thx.
  #6  
Old 03-01-2009, 11:13 AM
grafixpro's Avatar
grafixpro grafixpro is offline
Mosets'd
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 48
Default

Wrong topic bro. Please PM me next time - I really need answers for the problem in this topic.

That said, here is your answer...
http://www.soulofthenet.com/index.ph...mart&Itemid=55

If you purchase the commercial version you can customize it.
  #7  
Old 03-02-2009, 05:18 PM
dknight dknight is offline
Mosets Team - Lead Developer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 26,469
Default

Please open a thread in Priority Support Forum with reference to this thread, URL to your site and temp. login to the back-end. I'll take a closer look at this.
__________________
Lee
Lead Developer
Mosets.com - Quality Joomla! Solutions
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:27 PM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.