Go Back   Mosets Community > Archives > Mosets Hot Property 1.0 > Discussions, Troubleshooting and Problems

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-25-2008, 05:30 AM
alexpineda alexpineda is offline
Mosets'd
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 11
Default Upload Photo - Problem with my first property

Hi,

I am using:

Joomla 1.5.7 + HP 1.0 beta 3 + Patch 2

Everything works! The only problem I have is when I have to upload the photos of the property I am includding. (see attached HPScreen4)

I think I found the mistake. A was cutting and pasting the "click to edit this photo" link at the browser.

See attached the link:

As you can see, at the last part of the address there is a backslash (" \ ") instead of regular one.(see attached HPScreen6)

I tried to replace it for the correct slash (" / "). It worked!

The point is:

How can I change this code? Where do I have to go to fix it?

Can You help me ?

Thanks in advance

Why does it happend only with me????

Best Regards
Alex
Attached Images
File Type: jpg HPScreen4.jpg (86.7 KB, 25 views)
File Type: jpg HPScreen6.jpg (87.9 KB, 23 views)
File Type: jpg HPScreen7.jpg (75.0 KB, 22 views)
  #2  
Old 10-26-2008, 12:30 AM
ssnobben ssnobben is offline
Mosets'd
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 805
Default

Why dont you open a support ticket with Mosets for this?
  #3  
Old 10-28-2008, 12:18 PM
dknight dknight is offline
Mosets Team - Lead Developer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 26,783
Default

This issue has been resolved. The problem was caused by a bug in HP which affect users running Windows server.
__________________
Lee
Lead Developer
Mosets.com - Quality Joomla! Solutions
  #4  
Old 10-28-2008, 02:36 PM
ssnobben ssnobben is offline
Mosets'd
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 805
Cool

Quote:
Originally Posted by dknight View Post
This issue has been resolved. The problem was caused by a bug in MT which affect users running Windows server.
I think Mr Lee mean HP - not MT (Mosets Tree)....
  #5  
Old 10-29-2008, 11:31 AM
dknight dknight is offline
Mosets Team - Lead Developer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 26,783
Default

That's the effect of doing 2 things at the same time Typo is fixed.
__________________
Lee
Lead Developer
Mosets.com - Quality Joomla! Solutions
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Upload Problem ! kasi Discussions, Troubleshooting and Problems 1 06-02-2008 02:41 PM


All times are GMT +8. The time now is 06:38 PM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.