Go Back   Mosets Community > Archives > Mosets Hot Property 1.0 > Discussions, Troubleshooting and Problems

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-18-2009, 03:59 AM
afdev afdev is offline
Mosets'd
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 34
Default Problem with 1.0 Beta upgrade

Hi I have just spent time upgrading from 0.98 to 1.0 Beta by over writing the 0.98 file via FTP as per the upgrade instructions on this site. I have also re-named the config file. We are running Joolma 15.14 and PHP5.

When selecting to show all properties we get the number of properties found which is correct but no properties display.

Also, when accessing a property directly we get the following error in the browser

PHP Fatal error: Class 'HotpropertyTable' ...

...administrator\components\com_hotproperty\tables \agents.php on line 23

Any help much appreciated as this is a live site that was working before the upgrade.

Thanks

Last edited by afdev; 08-18-2009 at 04:50 AM.
  #2  
Old 08-18-2009, 12:13 PM
dknight dknight is offline
Mosets Team - Lead Developer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 26,783
Default

Please open a thread in Priority Support Forum with reference to this thread and URL to the error page. I'll take a closer look at this.
__________________
Lee
Lead Developer
Mosets.com - Quality Joomla! Solutions
  #3  
Old 08-18-2009, 04:55 PM
afdev afdev is offline
Mosets'd
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 34
Default

Hi thanks for the response...I went to the link you posted for priority support but there does not appear to be a way to start a new thread (perhaps I am missing something !)...
  #4  
Old 08-19-2009, 01:18 AM
afdev afdev is offline
Mosets'd
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 34
Exclamation

Hi...I appear to have fixed the front end problem which appear to have been a corupt file after FTP'ing to the server.

However...we also have a problem in the admin side...we can see a list of the 220 properties we have...but that is it...we cannot open a property to view and edit it...we cannot add a new property etc...the only thing we can do is view the list.

Any help here appreciated.

Thanks
  #5  
Old 08-19-2009, 01:16 PM
dknight dknight is offline
Mosets Team - Lead Developer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 26,783
Default

Try the fix from this thread - http://forum.mosets.com/showthread.php?t=11254.

You need to upgrade your forum account in order to download the patch:

http://www.mosets.com/help/kb/accounts-a-licenses/33
__________________
Lee
Lead Developer
Mosets.com - Quality Joomla! Solutions
  #6  
Old 08-21-2009, 06:03 PM
afdev afdev is offline
Mosets'd
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 34
Default

Many thanks that corrected the back end issue...
  #7  
Old 08-25-2009, 06:01 PM
dknight dknight is offline
Mosets Team - Lead Developer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 26,783
Default

Glad it helps.
__________________
Lee
Lead Developer
Mosets.com - Quality Joomla! Solutions
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Searsh Problem Beta Version! topitom Discussions, Troubleshooting and Problems 3 09-24-2008 11:26 AM


All times are GMT +8. The time now is 06:46 PM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.