Go Back   Mosets Community > Archives > Mosets Hot Property 1.0 > Discussions, Troubleshooting and Problems

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-24-2008, 08:33 PM
Wunderlust Wunderlust is offline
Mosets'd
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 16
Default Does this have the ability to have counties and towns

Hello,

Does the new version have the ability to search by region, town or other location specific when the property is created?

Such as cities or states and drop down boxes and sort it this way?
  #2  
Old 06-25-2008, 08:01 PM
ssnobben ssnobben is offline
Mosets'd
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 805
Wink

I think you can go for Country Manager from Rajab to solve this problem. www.natshah.com

He should have a compatible version for J 1.5 ready soon. Just send him a request..
  #3  
Old 06-26-2008, 07:02 AM
Alex Alex is offline
Mosets'd
 
Join Date: Dec 2004
Location: London
Posts: 2,047
Default

Quote:
Originally Posted by Wunderlust View Post
Hello,

Does the new version have the ability to search by region, town or other location specific when the property is created?

Such as cities or states and drop down boxes and sort it this way?
Short answer is no, this functionality has not yet been developed into Mosets Hot Property.
__________________
Alex,
Web Developer & StrataBlue
  #4  
Old 06-28-2008, 05:40 PM
Wunderlust Wunderlust is offline
Mosets'd
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 16
Default

Thanks for the replies. It is really important for my site to be able to break down the country into states and towns and to be able to have this searchable.

If anyone can develop a hack, please PM me a s I would be willing to pay if this could be made to work with HP.
  #5  
Old 06-29-2008, 06:00 PM
ssnobben ssnobben is offline
Mosets'd
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 805
Default

Quote:
Originally Posted by Wunderlust View Post
Thanks for the replies. It is really important for my site to be able to break down the country into states and towns and to be able to have this searchable.

If anyone can develop a hack, please PM me a s I would be willing to pay if this could be made to work with HP.
Didnt you go to www.natshah.com and look for the demo of country manager??

It have everything you looking for... you dont find any better solution for this at the moment anywhere! Send Rajab a request bcs it should be ready soon...

rgds
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:34 PM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.