Go Back   Mosets Community > Mosets Tree 3.x > Discussions, Troubleshooting & Problems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-10-2014, 03:09 AM
henriksundqvist henriksundqvist is offline
Mosets'd
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 10
Default Problem after reverting back to a database restore

Hello,
I had to perform a database restore today on our new test site in development.
We are on PHP Version 5.3.27 and Joomla! 3.2.3.

I do get an Error: 404 - Category not found when clicking on the main menu link "Directory." http://artsfairfax.org/test/directory

I created a 'test' menu link; linking to a specific sub directory (festivals) under
http://artsfairfax.org/test/test and it works fine.

Any idea why my root directory link is not displaying correctly?
Regards, Henrik Sundqvist
Reply With Quote
  #2  
Old 05-10-2014, 03:31 AM
henriksundqvist henriksundqvist is offline
Mosets'd
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 10
Default

Never mind,
I found the solution posted at http://www.mosets.com/help/kb/mosets-tree/82

:-) This post is answered. Thank you. Henrik
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Database connection error (2): Could not connect to MySQL. jonaszeierzeischgm Discussions, Troubleshooting & Problems 3 07-01-2012 11:15 PM
Use of quote marks in title a problem grafixpro Discussions, Troubleshooting and Problems 0 02-13-2009 01:15 AM


All times are GMT +8. The time now is 10:22 PM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.