Go Back   Mosets Community > Archives > Mosets Hot Property 1.0 > Discussions, Troubleshooting and Problems

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-23-2011, 05:35 AM
johnspade johnspade is offline
Mosets'd
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 7
Default No images showing up!

Hi -

i installed Hot Property and Added images to the property and other required details.
As far as i can tell... the thumbnails are generated... as i can see them property editing page.

but, i don't see anything on the frontend at all.

no thumbnails in any view???

Any guess.

thanks
  #2  
Old 06-23-2011, 02:20 PM
gray gray is offline
Mosets'd
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 901
Default

Make sure gallery plugin is installed and enabled (plg_hotproperty_gallery-1.0.0.zip).
In HP images are rendered by a plugin - standard gallery plugin goes with HP when you purchase it. Also there is an alternative plugins like mine.
__________________
4HP: Slideshow Module New!
www.topcomhomes.com
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Images not showing after upgrade to 1.0rc1 philipmketley Discussions, Troubleshooting and Problems 0 02-05-2010 07:03 PM


All times are GMT +8. The time now is 10:17 PM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.