Go Back   Mosets Community > Archives > Mosets Hot Property 1.0 > Discussions, Troubleshooting and Problems

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-08-2010, 02:37 AM
jonathanwood jonathanwood is offline
Mosets'd
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 84
Default SEF urls

Trying to use Artio JoomSEF component for our site. It works beautifully for rest of the content and NOT for HP. Is there a preferred SEF extension for HP. I remember reading that there was supposed to be some better compatibility with the core Joomla SEF settings?

Please advise

Thanks
  #2  
Old 06-08-2010, 10:56 PM
maurizio maurizio is offline
Mosets'd
 
Join Date: Dec 2005
Location: Italy
Posts: 126
Default

I use Artio JomSef since 4 years now and it works like a charme.... Did you purchased and installed teh Artio H.P. extension???
__________________
mauri
  #3  
Old 06-08-2010, 11:02 PM
jonathanwood jonathanwood is offline
Mosets'd
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 84
Default

Rolling eyes noted. I only have the Artio component.. not an HP specific one. Is there an add-on? Do you have a link?

Thanks
  #4  
Old 06-09-2010, 12:49 AM
maurizio maurizio is offline
Mosets'd
 
Join Date: Dec 2005
Location: Italy
Posts: 126
Default

http://www.artio.net/e-shop/joomsef-...ef-2-extension .......... you need to buy it, install it and configure it.. and all is quite easy, then all your H.P. URL's will be SEF
__________________
mauri
  #5  
Old 06-16-2010, 09:57 PM
jessevandersteur jessevandersteur is offline
Mosets'd
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 33
Default

But I see that the joomsef 2.0 (which is compatible with HP extension) does not work on joomla 1.5? Or did you manage to find a way?

There isn't a HP extension for joomsef 3
  #6  
Old 06-16-2010, 11:28 PM
maurizio maurizio is offline
Mosets'd
 
Join Date: Dec 2005
Location: Italy
Posts: 126
Default

Quote:
Originally Posted by jessevandersteur View Post
But I see that the joomsef 2.0 (which is compatible with HP extension) does not work on joomla 1.5? Or did you manage to find a way?

There isn't a HP extension for joomsef 3
Yes is Joom 1.5 compatible and yes the extension exist and works check here: http://www.artio.net/e-shop/joomsef-...ef-3-extension
__________________
mauri
  #7  
Old 08-13-2010, 07:23 PM
eddiemay eddiemay is offline
Mosets'd
 
Join Date: Jun 2009
Location: Leicestershire, UK
Posts: 13
Default HP JoomSEF settings

maurizio,
Could you outline what settings you've put into JoomSEF please?

I have JoomSEF3 + HP extension (HP 1.0 + J! 1.5.20) but when I turn SEF on, I get urls with /property pointing at the same property...

What I'd really like to achieve is something like:
www.mysite.com/state/property-name

Any suggestions?
Thanks,
Eddie
  #8  
Old 08-28-2010, 05:11 PM
maurizio maurizio is offline
Mosets'd
 
Join Date: Dec 2005
Location: Italy
Posts: 126
Default

Quote:
Originally Posted by eddiemay View Post
maurizio,
Could you outline what settings you've put into JoomSEF please?

I have JoomSEF3 + HP extension (HP 1.0 + J! 1.5.20) but when I turn SEF on, I get urls with /property pointing at the same property...

What I'd really like to achieve is something like:
www.mysite.com/state/property-name

Any suggestions?
Thanks,
Eddie
Hi Eddie,
I'm out of the office till end of next week and no access from here.. I'll send you some jpg of my set-up with a P.M. then... Just one question.. have you made any "custom" URLs If yes have you cleared cache of JomSef ???
Ciao
__________________
mauri

Last edited by maurizio; 08-30-2010 at 04:03 PM.
  #9  
Old 09-14-2010, 02:47 AM
jonathanwood jonathanwood is offline
Mosets'd
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 84
Default

UPDATE: Artio JoomSEF no longer supported HP as of June 2010.
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question: How to change the layout of SEF urls Stijn Discussions, Troubleshooting and Problems 0 04-15-2010 11:25 PM


All times are GMT +8. The time now is 07:18 PM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.