Go Back   Mosets Community > Archives > Mosets Hot Property 1.0 > Discussions, Troubleshooting and Problems

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-13-2009, 02:37 AM
hengcung hengcung is offline
Mosets'd
 
Join Date: May 2009
Posts: 6
Default Frontpage template giving an strange error?

Hello All,

I installed hot prop 1.0 and templates into my joomla 1.5. I get this strange error. Prior to the installation, I installed Atrio SEF Advance and Joomla Editors. Here is my website:www.khmerhomes.com.

Please help.
  #2  
Old 05-13-2009, 04:38 PM
dknight dknight is offline
Mosets Team - Lead Developer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 26,743
Default

It looks like you're using an old version of HP module? Make sure you're using 1.0b4 version of HP modules.
__________________
Lee
Lead Developer
Mosets.com - Quality Joomla! Solutions
  #3  
Old 05-14-2009, 04:54 AM
hengcung hengcung is offline
Mosets'd
 
Join Date: May 2009
Posts: 6
Default

Sorry, I was sent this version. Any way I can get an updated version to [email protected]
  #4  
Old 05-14-2009, 05:00 AM
hengcung hengcung is offline
Mosets'd
 
Join Date: May 2009
Posts: 6
Default

Hello,

I was sent this version:Hot Property 1.0.0 Beta 4
Upgrade Instructions
Component com_hotproperty-1.0b4.tar.gz

Modules mod_hp_agentmenu-1.0b4.tar.gz
mod_hp_browse-1.0b4.tar.gz
mod_hp_feed-1.0b4.tar.gz
mod_hp_listagents-1.0b4.tar.gz
mod_hp_listcompanies-1.0b4.tar.gz
mod_hp_properties_wpic-1.0b4.tar.gz
mod_hp_properties-1.0b4.tar.gz
mod_hp_random-1.0b4.tar.gz
mod_hp_search-1.0b4.tar.gz

More plg_hp_agent-1.0b4.tar.gz
plg_hp_search-1.0b4.tar.gz

Pls resend me updated version.
  #5  
Old 05-14-2009, 04:00 PM
dknight dknight is offline
Mosets Team - Lead Developer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 26,743
Default

The list of files are the latest version currently.

If you're installed HP 1.0 Beta 4, make sure that this file exists on your server:

/administrator/components/com_hotproperty/includes/defines.php
__________________
Lee
Lead Developer
Mosets.com - Quality Joomla! Solutions
  #6  
Old 05-15-2009, 05:21 AM
hangman hangman is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 6
Default Problems with installing hot prop 1.0

Hello,

Here is your instruction:
If you're installed HP 1.0 Beta 4, make sure that this file exists on your server:

/administrator/components/com_hotproperty/includes/defines.php
***************

First, my problems started when I can't installed components, pluggins and mambots. Then I deleted all the version and reinstalled again. Now when I try to install HP 1.0 Bet 4 component. I'm getting this error message.
Sorry the messy & lenghty info.

JInstaller::install: SQL Error. DB function failed with error number 1050
Table 'jos_hp_agents' already exists SQL=CREATE TABLE `jos_hp_agents` ( `id` int(11) NOT NULL auto_increment, `user` int(10) unsigned NOT NULL default '0', `name` varchar(100) NOT NULL default '', `mobile` varchar(60) NOT NULL default '', `email` varchar(255) NOT NULL default '', `photo` varchar(100) NOT NULL default '', `company` int(11) NOT NULL default '0', `desc` text NOT NULL, `need_approval` tinyint(3) unsigned NOT NULL default '0', PRIMARY KEY (`id`) ) TYPE=MyISAM ;
SQL =
CREATE TABLE `jos_hp_agents` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`user` int(10) unsigned NOT NULL default '0',
`name` varchar(100) NOT NULL default '',
`mobile` varchar(60) NOT NULL default '',
`email` varchar(255) NOT NULL default '',
`photo` varchar(100) NOT NULL default '',
`company` int(11) NOT NULL default '0',
`desc` text NOT NULL,
`need_approval` tinyint(3) unsigned NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) TYPE=MyISAM ;Component Install: SQL error or missing or unreadable SQL file. DB function failed with error number 1050
Table 'jos_hp_agents' already exists SQL=CREATE TABLE `jos_hp_agents` ( `id` int(11) NOT NULL auto_increment, `user` int(10) unsigned NOT NULL default '0', `name` varchar(100) NOT NULL default '', `mobile` varchar(60) NOT NULL default '', `email` varchar(255) NOT NULL default '', `photo` varchar(100) NOT NULL default '', `company` int(11) NOT NULL default '0', `desc` text NOT NULL, `need_approval` tinyint(3) unsigned NOT NULL default '0', PRIMARY KEY (`id`) ) TYPE=MyISAM ;
SQL =
CREATE TABLE `jos_hp_agents` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`user` int(10) unsigned NOT NULL default '0',
`name` varchar(100) NOT NULL default '',
`mobile` varchar(60) NOT NULL default '',
`email` varchar(255) NOT NULL default '',
`photo` varchar(100) NOT NULL default '',
`company` int(11) NOT NULL default '0',
`desc` text NOT NULL,
`need_approval` tinyint(3) unsigned NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) TYPE=MyISAM ;

Help, Help , Help
  #7  
Old 05-15-2009, 10:51 AM
dknight dknight is offline
Mosets Team - Lead Developer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 26,743
Default

The error indicates that you have leftover HP tables in your database. Delete all tables with jos_hp_* prefix and retry the installation again.
__________________
Lee
Lead Developer
Mosets.com - Quality Joomla! Solutions
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Component Broke My template tradewise Mosets & Joomla 0 03-01-2009 03:35 PM


All times are GMT +8. The time now is 01:30 AM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.