Go Back   Mosets Community > Archives > Mosets Hot Property 1.0 > Discussions, Troubleshooting and Problems

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-06-2009, 11:12 AM
landlordslink landlordslink is offline
Mosets'd
 
Join Date: Feb 2009
Location: Wanganui New Zealand
Posts: 145
Default Horizontal properties on front page- my solution

OK here is how i got my properties horizontal

1-In HP global config ,Turn to no (Front Page SettingsShow Featured No Yes) This is not the featured property u want to use.

2-Enable the module "Top Properties with photos" and change the direction to horizontal and the position to user 1

Thats it ! I did this from a brand new install of J1.5.10 and HP104B
My problem seemed to be i had to select user1 in position. Simple when u know how.
  #2  
Old 09-30-2009, 07:11 PM
andrewdferguson andrewdferguson is offline
Mosets'd
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 109
Default

Thatīs a good quick fix, but I would like to have my Featured Properties at the top, with another document beneath, and in between the left and right positions where I have my menus - does anyone know how to do this?
  #3  
Old 10-01-2009, 04:16 AM
landlordslink landlordslink is offline
Mosets'd
 
Join Date: Feb 2009
Location: Wanganui New Zealand
Posts: 145
Default

Hi Andrew
I use mod_hp_properties_wpic in user1 position
realestate365.co.nz

Sorry to hear about your advanced search, mines broken as well dont even work!
__________________
www.realestate365.co.nz
  #4  
Old 06-21-2010, 07:58 PM
jessevandersteur jessevandersteur is offline
Mosets'd
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 33
Question works for me

Yeah this works great!

2 questions about this though, you can set the module in joomla to show only on the front page (home) which I want. But now it's also still showing on the seach results page?

see: http://www.casa-costa.com/home/searc...ld%5Btype%5D=1

(property showcase)

And another question, would it be possible to change the module in to something like this? http://www.kyero.com/

See spanish property showcase on the first page.

Regards,

Jesse
  #5  
Old 07-04-2010, 07:43 AM
hectorarvizu hectorarvizu is offline
Mosets'd
 
Join Date: May 2010
Posts: 9
Default

any help for a 1.0.1 user?
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Featured" duplicate properties show on front page ssnobben Discussions, Troubleshooting and Problems 3 02-26-2009 05:27 AM


All times are GMT +8. The time now is 11:51 PM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.