Go Back   Mosets Community > Archives > Mosets Hot Property 1.0 > Discussions, Troubleshooting and Problems

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-15-2009, 04:26 AM
afdev afdev is offline
Mosets'd
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 34
Default Blank page on back button

HI,

I am using version 1.0.0b3 of Hot Property and all is working pretty well however...when a user does an advanced search then selects a property to vies and then uses the back button to view the full search results again they just get a page not found message...this also happens on the Mosets demo on the website.

I have seen a fix on this forum but believe this to be for the original version of Hot Property.

Any advice appreciate as this issue is putting prople off using the advanced search function as it is not easy to virew the properties.

Thanks
  #2  
Old 04-15-2009, 12:29 PM
dknight dknight is offline
Mosets Team - Lead Developer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 25,935
Default

This was an issue back in version 0.98, and is resolved since 1.0. Tested and verified on Firefox 3 and IE7. Is there a live URL where we can test this on your site?
__________________
Lee
Lead Developer
Mosets.com - Quality Joomla! Solutions
  #3  
Old 04-15-2009, 03:43 PM
afdev afdev is offline
Mosets'd
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 34
Default

HI and thanks fo rthe quick response. the URL to the search page is as follows


URL now removed


Many thanks
Andrew

Last edited by afdev; 04-17-2009 at 06:33 AM. Reason: remove URL
  #4  
Old 04-16-2009, 11:08 AM
dknight dknight is offline
Mosets Team - Lead Developer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 25,935
Default

Hi Andrew,

The behaviour does not seem to be consistent with what we have. I suspect the site may be using some outdated or modified (?) codes. I would suggest you to upgrade to Beta 4.
__________________
Lee
Lead Developer
Mosets.com - Quality Joomla! Solutions
  #5  
Old 09-06-2013, 09:36 PM
stephenarmitage100 stephenarmitage100 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Default Back To Search Results Not Working

Hi,
Could someone repost the solution to this old bug?
I know its in a very old version, but i've lost my notes on how to resolve it.

Thanks

Quote:
Originally Posted by afdev View Post
HI,

I am using version 1.0.0b3 of Hot Property and all is working pretty well however...when a user does an advanced search then selects a property to vies and then uses the back button to view the full search results again they just get a page not found message...this also happens on the Mosets demo on the website.

I have seen a fix on this forum but believe this to be for the original version of Hot Property.

Any advice appreciate as this issue is putting prople off using the advanced search function as it is not easy to virew the properties.

Thanks
  #6  
Old 09-09-2013, 05:03 PM
stephenarmitage100 stephenarmitage100 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Default Post/Get

I remember it involved changing 'Post' to 'Get' or vice versa in the code of 1 or more files.. can anyone help out here please?

Thanks

Steve
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:22 PM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.