Go Back   Mosets Community > Archives > Mosets Hot Property 1.0 > Discussions, Troubleshooting and Problems

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-04-2012, 01:57 AM
lancemharverye lancemharverye is offline
Mosets'd
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 5
Default Cant paste content in frontend discription

Hey guys please help i need to copy content from word into the frontend discription on HP i can manually type it in but its a stress when i need to copy a lot of content if i right click it doesnt give me the option and ctrl v doesnt work either. Thanks
  #2  
Old 09-26-2012, 01:13 AM
gray gray is offline
Mosets'd
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 901
Default

1. use Ctrl+V hot key to paste
2. disable editor when copying from word - there is an option if you have JCE editor. btw, this'll help to skip extra code moved from word (styles, tags etc.)
__________________
4HP: Slideshow Module New!
www.topcomhomes.com
  #3  
Old 11-15-2012, 04:53 PM
lancemharverye lancemharverye is offline
Mosets'd
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 5
Default

Hi Gray

Thanks will give it a try. Was losing my faith in this forum.
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:17 PM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.