Go Back   Mosets Community > Archives > Mosets Hot Property 1.0 > Discussions, Troubleshooting and Problems

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-10-2009, 10:27 PM
dannyd dannyd is offline
Mosets'd
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 25
Default agent menu add property

How can I add the ability to add images when an agent is adding a property for the first time.

Currently first you have to create the property and save it. Then go back and add the images.

Is there a way to ahve the add images form added to the inititial property form ?
  #2  
Old 10-05-2009, 01:22 AM
luximmo luximmo is offline
Mosets'd
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3
Default

Hi
I've the same problem.
Do you find any answer to this ?
  #3  
Old 10-05-2009, 03:59 AM
landlordslink landlordslink is offline
Mosets'd
 
Join Date: Feb 2009
Location: Wanganui New Zealand
Posts: 145
Default

Upgrade to V1.05 it has been fixed in the update
__________________
www.realestate365.co.nz
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I think I am going to go insane over no Agent Menu paulemurray Discussions, Troubleshooting and Problems 2 03-15-2009 06:43 PM


All times are GMT +8. The time now is 12:10 AM.

Copyright © 2005-2010 Mosets Consulting

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.