Mosets Community

Mosets Community (http://forum.mosets.com/index.php)
-   Discussions, Troubleshooting and Problems (http://forum.mosets.com/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Type Name, in Arabic (http://forum.mosets.com/showthread.php?t=15139)

Tariq 03-06-2010 12:48 AM

Type Name, in Arabic
 
Hello,

When I enter a "Type name" in Arabic , after saving, the Arabic characters are changed to ????????. The same with the Company & Agent names!

How can I fix this ?

Thanks,

Tariq 03-07-2010 08:27 PM

Hello,

This is very important for me, if i can't change the data to Arabic, then i can't use it.

please advice.

thanks.


All times are GMT +8. The time now is 02:58 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.