Mosets Community

Mosets Community (http://forum.mosets.com/index.php)
-   Discussions, Troubleshooting and Problems (http://forum.mosets.com/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Property contact form redirects to Login page (http://forum.mosets.com/showthread.php?t=20249)

dremay 11-22-2012 10:33 PM

Property contact form redirects to Login page
 
Hi,

I have an issue - when a user contacts an agent they are redirected to the login page & no email is sent.

I'm including the contact owner in the following way

PHP Code:

<?php if ($hotproperty->getCfg('show_enquiryform')) : ?>
                <h2 id="SendAnEmailtoOwner">Contact the Owner</h2>
                <?php $this->agent $this->row->Agent?>
                   <?php echo $this->loadTemplate('contact'); ?>
                <?php endif; ?>

My property_contact.php has the following:
HTML Code:

<?php $hotproperty =& MosetsApplication::getInstance('hotproperty');?>

<?php MosetsHTML::_('behavior.formvalidation');

$action ='';
$action = JURI::root( false );
$action =  'index.php?option=com_hotproperty&amp;task=sendenquiry&amp;id='.$this->
row->id.'&amp;Itemid='.JRequest::getVar('id');
?>
<!-- component fws -->
<form method="post" id="contactowner" action="<?php echo $action; ?>" class="form-validate contact-form">
       
                <input class="text" type="text" title="Your name" value="Your name" name="name">
                <input class="text" type="text" title="Tel." value="Tel." name="contactnumber">
                <input class="text" type="text" title="Email" value="Email" name="email">
                <textarea rows="5" cols="50" title="Message" name="enquiry">Message</textarea>
                <input type="submit" class="btn-send" title="Send" value="Send">
                       
        <!--<input type="hidden" name="option" value="com_hotproperty" />
        <input type="hidden" name="controller" value="properties" />
        <input type="hidden" name="task" value="sendenquiry" />-->

        <?php echo MosetsHTML::_('form.token'); ?>
       
       
</form>

I'm running J! 1.5.26 + latest HP.
I'm also running AEC = the owner is associated with a valid plan, etc.

Any suggestions?

Thanks,
Eddie


All times are GMT +8. The time now is 11:40 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.