Mosets Community

Mosets Community (http://forum.mosets.com/index.php)
-   Discussions, Troubleshooting & Problems (http://forum.mosets.com/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Can't set up Google maps (http://forum.mosets.com/showthread.php?t=23779)

shaneclapson 03-01-2017 11:47 AM

Can't set up Google maps
 
1 Attachment(s)
Hi, I am trying to setup Google Maps, however, I do not have any option to do so in the Features tab of Mosets Tree global configuration which is what the documentation tells me to do. Am I looking in the wrong place or am I missing something altogether?

dknight 03-01-2017 05:01 PM

Hello,

If you're using newer version of MT, the toggle to enable Google Maps support is available under the "Map" tab. Set "Yes" for "Show map in listing details page".

shaneclapson 03-02-2017 06:04 AM

Thanks Lee,

I am using v3.9.5 however I do not seem to have a MAPS tab. Is it supposed to be in CONFIGURATION or is it somewhere else?

dknight 03-06-2017 02:37 PM

The "Map" tab is in Mosets Tree's back-end Configuration page. See screenshot here: http://imgur.com/a/qtCns

shaneclapson 03-09-2017 01:53 PM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dknight (Post 90430)
The "Map" tab is in Mosets Tree's back-end Configuration page. See screenshot here: http://imgur.com/a/qtCns

Well, that helps as I don't have that tab. (Please see attachment).

dknight 03-10-2017 03:27 PM

The uploaded image is corrupted - I'm not seeing the image. Can open a private support thread at http://forum.mosets.com/forumdisplay.php?f=24 with temp. access to your site's back-end? I'll take a closer look at this.


All times are GMT +8. The time now is 04:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.