Mosets Community

Mosets Community (http://forum.mosets.com/index.php)
-   Discussions, Troubleshooting and Problems (http://forum.mosets.com/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Errors after upgrading to 1.0 from 1.0b4 (http://forum.mosets.com/showthread.php?t=15609)

leisurepublishing 05-06-2010 08:41 PM

Errors after upgrading to 1.0 from 1.0b4
 
Greetings, I upgraded from 1.0beta4 to 1.0 as described here:
http://www.mosets.com/help/kb/hot-property/52

However, now when I load Hot Property from the Component menu I am getting the following errors:

Code:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/foo/public_html/plugins/mosets/framework/libraries/mosets/application/component/view.php on line 492

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/foo/public_html/plugins/mosets/framework/libraries/mosets/application/component/view.php on line 492

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/foo/public_html/plugins/mosets/framework/libraries/mosets/application/component/view.php on line 492

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/foo/public_html/plugins/mosets/framework/libraries/mosets/application/component/view.php on line 492

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/foo/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 344

Fatal error: Cannot use object of type stdClass as array in /home/foo/public_html/administrator/components/com_hotproperty/views/properties/tmpl/default.php on line 63

What could the problem be? I was pretty careful in the deleting and copying of files.

I am using Joomla 1.5.15.

Thanks!

gray 05-06-2010 10:37 PM

Have you installed plg_hotproperty_gallery-1.0.0.zip ?

leisurepublishing 05-06-2010 11:13 PM

Apparently not although I did download it...must've gotten distracted because when I went through and installed it the back end is now working fine. Front end is now wonky but I guess I need to upgrade modules too right? Duh...

leisurepublishing 05-06-2010 11:28 PM

Can you take a look at -
http://www.blueridgecountry.com/real-estate/home.html

Before I upgraded, this was displayed nicely with thumbnails, a search box, etc.

What happened? The backend is working well now and I've got the property module installed and working (as you can see in the sidebar).

Thanks!


All times are GMT +8. The time now is 08:12 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.